maandag 27 maart 2017

Van sommige dingen komt Dongen

Terug naar Oegstgeest (Wolkers). Back to the USSR (Beatles). De terugkeer van Ricardo Reyes (Saramago) . Terugkeren is literatuur.

Eva van Dongen ging bij de Flikken Maastricht werken. Cor van Dongen komt uit Oisterwijk en is nooit in Dongen geweest. Eric van Dongen is er vandaag waarschijnlijk voor het eerst, en Fransien van Dongen kreeg een negatief reisadvies. Kortom uit Dongen komt geen literatuur. "Volkspartij Dongen" is met afstand de grootste in de gemeenteraad en de VVD stelt er niks voor. Dongen lijkt me een van nuttigste plaatsen van Nederland. Dongen is ook de plaats met de hoogste gemiddelde SJ-rating van Nederland. Om er te komen rijd je gedurende lange tijd richting Oosterhout en op het moment dat je de moed aan het verliezen bent, zie je de Frans Halsstraat. Vele Hollandse meesters volgen en na de Van Heckstraat ontwaar je de Schouw. Er was net een grootscheeps volksdansfestival aan de gang en het ware beter geweest als we daaraan meegedaan hadden.

Namens alle Gaasbeekse Boys danken we Roland en het voltallige bestuur van SJ Denk voor alle inspanningen die zij zich getroost hebben om ons te laten schaken in Tilburg en omstreken.

Een Gaasbeekse Boy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten